#benimbitkim Mavi Gökyüzünün Elleri (Arzu Karaca)

"Çok fazla bitkim var,hepsini ayrı bir seviyorum. Fakat fotoğrafları nasıl göndersem bilemedim. Bu yüzden blogumda paylaştığım bitkilerimin linkini göndereceğim. :)) Bu arada etkinliğiniz çok güzel olmuş. Bol katılımlı olur umarım. :))"
   2018 Ağustos'un 15'inde gönderdiği linkler ile etkinliğimize katılmıştır. Ayrıca birçok bitki fotoğrafını göndermiştir. Yani linklerde birçok bitki fotoğrafı bulunmaktadır.
   Etkinliğe katıldığı için çok teşekkür ederim. Ayrıca güzel dilekleri için de tekrardan teşekkür ederim. Yine çok zor bir iş olan bitki büyütmeyi başaran Arzu Karaca yani Mavi Gökyüzünün Elleri'ni tebrik ederim. Bu arada bitki yayınlarının linkini aşağıda bulabilirsiniz.
   Peki Mavi Gökyüzünün Elleri blogu Nedir
   16 Kasım 2014 Pazar günü ilk yayınını yayınlamıştır. İlk yayının adı Gökyüzü Özgürlüktür/ Sky Is Freedom'dur. Kişisel blogtur. Yani çeşitli konularda çok ama çok iyi ve güzel yazılar yazmaktadır. Şimdilik en fazla 2016 yılında toplam 90 yazı yayınlamıştır. Çok ama çok sevdiğim dediğim birçok yazı olsa da iki tanesini yazmadan geçemem :)
   Peki 2 Yazı Önersem Mi Acaba?
   1) Duygusal K-POP Şarkı Önerisi #1 : K-Pop seven birisiyim, yazı muhteşem, öneriler güzel... Ne diyebilirim ki; Okumadan geçmeyin.
   2) Kitap // Kürk Mantolu Madonna : Tek söz mükemmel desem.
   Bu yazı buraya kadar. Aşağıda blog linkini bulabilirsiniz. Ayrıca bir saat sonra tekrar yayın var. Görüşmek üzere...
 Blog Linki : https://mavigokyuzununelleri.blogspot.com/

5 Yorumlar

  1. Gerçekten çok emek verdiğini görebiliyorum, çok teşekkür ederiiim 😍 Kalemine sağlık 😊

    YanıtlaSil
  2. Bakalım çiçeklere o zaman 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakmalısınız. Ben hayran kaldım. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. tatlişlerden o daaaa :)

    YanıtlaSil