Önerdiğim Bloglar #1

   Yazılarımı okuyanlar bilir ki benim blogum çevre üzerine yazı yazmaktadır. Ancak seri olarak yayınlayacağım bu yazılar her pazartesi,çarşamba ve cumartesi günleri bu yazıları yazacağım.
   Benim gibi yeni olan birçok blogger var. Sizlere bugün hem eski hem yeni blog yazarlarından önerdiğim bloggerları vereceğim. Daha doğrusu takip ettiğim her blog sayfasını önereceğim ancak bir yazıda sadece 5 blog sayfasını vereceğim.
   Bu seriyi yapma amacım bilinmesi gereken blogların daha çok kişiye ulaşmasıdır. Her zaman çevre yazıları yazacağım ancak yukarıda belirttiğim günler de sadece bu konu üzerinden yazacağım.
   1) İrem Can : Okuduğu kitapları paylaşıp bizlere harika dedirtecek kitapları paylaşıyor. Aynı zamanda işletmelerin çalışma saatleri ve iletişim bilgileri hakkında bilgi veren Çalışma Saati sitesini tanıtıyor. Ayrıca söylemem gerekir ki Çalışma Saati kullanıcısı olarak tavsiye ederim. İrem Can adı ile yayınladığı yazıları tekrar tekrar okumak isteyeceksiniz.Kesinlikle bakılmalı... :)
    Link : http://iremcan6.blogspot.com/
   2) Sade ve Derin : Farklı konulara değinen kesinlikle bakılması ve okunması gereken bir blog sayfası. Yayınlarını deeptone adı ile yayınlıyor. Ayrıca buraya tıklayarak web sitesine ulaşabilirsiniz. Bazen bloglardan seçmeler yaparak blogları tanıtıyor. Blogunda yayınladığı bloglara da bakmanızı tavsiye ederim.Kesinlikle bakılmalı... :)
   Link : http://sadevederin.blogspot.com/
   3) Beyaz Yakalı : Ben de yeni takip ettiğim için fazla yorumda bulunamam. Ancak sonraki yayınlarda daha fazla bilgi verebilirim. Konusu okuduklarım kadarıyla hayatı hakkında bilgidir. Siz de takip edip yorumlarda bulunabilirsiniz. Kesinlikle bakılmalı... .)
   Link : https://egeninikiyakasi.blogspot.com/
   4) Make Your Perfect Style : Geçtiğimiz günlerde yorum bırakmıştı. Ben de bloguna bakmıştım ve çoğu kişi için yararlı olabileceğini düşündüm. Yabancı bir blog sayfası ancak türkçe çeviri yaparsak yararlı olabiliyor. Konusu makyaj ve kişisel bakımdır. Make Your Perfect Style yani Mükemmel Tarzınızı Yaratın başlığı ile mükemmel tarzlar yaratıyor. Bakmak isteyenler aşağıda linke tıklayabilir. Kesinlikle bakılmalı... :)
   Link : http://makeyourperfectstyle.blogspot.com/
   5) Kameri Şeyler : Bu blog sayfası da yeni takibe aldığım bir sayfadır. Okuduğum kadarıyla kısa notlar ve hikayeler paylaşarak yayınlar yapıyor. Kesinlikle bakılmalı... :)
   Link : https://www.kameriseyler.com/
   Bugünlük bu kadar. Yorumlara veya iletişim bölümünü kullanarak öneri verebilirsiniz. Yorumlara gelen bütün blogları bu seride yayınlayacağım. 
    Beni Takip Edin :)

12 Yorumlar

  1. Çok güzel fikir bu Aleyna. Tebrik ederim. İletişim ağzımızı genisletmeye katkı saglayacak bu etkinlik için teşekkürler👍😄✋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sıradaki listede senin de blog sayfan var...

      Sil
  2. Çok iyi niyetli bir paylaşım..

    YanıtlaSil
  3. Desteğin için teşekkür ederim. Bir sonraki listede sen de varsın...

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paylaşım. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Linkinizi paylaşırsanız sizi de bugün yapacağım listeye ekleyebilirim.

      Sil
  5. Benim bloğumu önerdiğin için çok teşekkür ederim. Bu sayede farklı bloglarla tanışma fırsatını buluyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İyi bloglar tanınmalı :)

      Sil
  6. Takip ettiğim bloglardı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. ben daha ilkini dün gördüm, siz ikincisini bile yayınlamışsınız.. haha.
    çok hızlı tarar keşfederim diyorsunuz yani :)

    YanıtlaSil
  8. :) Oldukça hızlı bir şekilde keşfetmek istiyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil