Turkcell Bayileri Çalışma Saatleri

  İletişim insanlık için çok önemlidir ve sosyal açıdan olmazsa olmaz bir nitelik taşımaktadır. Kişi, sosyal çevrede sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek için iletişim kurmak zorundadır ve bu yüzden hayatın vazgeçilmez bir gereğidir. İletişimin bu denli önemli olduğu günümüz dünyasında telekomünikasyon sektörü her geçen yıl büyümede ve milyonlarca insana kesintisiz hizmet vermektedir. Ülkemizde telefon kullanımı 1800'lü yılların sonunda başlamış ve yaşamımızın en büyük parçası olarak hayatımızda yerini almaktadır.   GSM şirketleri iletişim ihtiyaçlarımızı karşılarken, GSM şirketlerinin bayilerine de teknik iletişim sorunlarımızı gidermek, ödemelerimizi yapmak yeni cihazlar almak gibi bir çok konuda ihtiyaç duymaktayız. 
Calisma-saati.com ekibi olarak kamu ve özel sektörde hangi bilgiye ihtiyacınız varsa Türkiye'nin en büyük rehberi olan www.calisma-saati.com sayfamızı o doğrultuda geliştiriyoruz ve güncelliyoruz. Sayfamızda GSM operatörlerinin bütün bayi ağı bilgilerine açılış ve kapanış saatlerine ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. 

    Bu yazımıza sizlere Türkiye' nin önde gelen iletişim şirketi Turkcell' den bahsedeceğiz: 


   Türkiye' de GSM temelli mobil iletişim, Şubat 1994' te Turkcell' in hizmete girmesiyle başladı. 27 Nisan 1998' de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzalayan Turkcell, müşterilerine sunduğu mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetlerin çeşitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak müşteri sayısını da artırarak gelişimini sürdürdü. Hisseleri 11 Temmuz 2000' de Borsa İstanbul (BİST) ve New York Stock Exchange' de (NYSE) eş zamanlı olarak işlem görmeye başlayan Turkcell, NYSE' ye kote olan ilk ve tek Türk şirketi unvanına sahiptir. Turkcell aynı zamanda Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaktadır. 


   Turkcell' in yurt dışında da yatırımları bulunmaktadır. Azerbaycan, Kazakistan, Moldova ve Gürcistan gibi halen büyümekte olan pazarlardaki mobil operasyonlarına, %41,45' ine sahip olduğu Fintur aracılığıyla iştirak etmektedir. 1999 yılında hizmete giren %100 Turkcell iştiraki KKTCell ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Telekomünikasyon Dairesi ile gelir paylaşımı anlaşması çerçevesinde faaliyet göstermektedir. 


   Türkiye’nin dört bir yanındaki Turkcell İletişim Merkezlerinden mesai saatleri içerisinde, abonelik işlemlerinizi, Turkcell ürün ve servis işlemlerinizi gerçekleştirebilir, yeni teknolojik cihazları, tabletleri deneyimleyip satın alabilirsiniz. 

0 Yorumlar