Shell İstasyonları Çalışma Saatleri

  Akaryakıt sektörünün gelişmesiyle akaryakıt istasyonlarının sayısı da her geçen gün artmaktadır. Günümüzde akaryakıt istasyonları aracımıza benzin alıp yola devam etmekten öte restaurant, market, oyun parkı, dinlenme alanları gibi hizmetler de sunarak insanların daha çok ilgisini çekmektedir. www.calisma-saati.com sayfamızda ve Google Play Store uygulamamızda bütün akaryakıt istasyonlarının adres, iletişim ve çalışma saati bilgilerini bulmanız mümkündür.  Bu yazımızda sizlere Shell' den bahsetmek istiyoruz: 

  Türkiye’ de 1923’ ten bu yana faaliyet gösteren Shell, enerji alanında sektöre yeniliklerle, yüksek standartlarla liderlik etmek ve ekonomiye katkıda bulunmak için çalışmaya devam ediyor. Değer yaratan inovatif ürünleri ve üstün müşteri deneyimiyle, Türkiye’ nin önde gelen, rekabetçi ve inovatif entegre enerji şirketi olan Shell Türkiye, küresel alandaki hizmet deneyimini ve ürün yelpazesindeki inovasyon ve gelişmeleri, dünya ile aynı anda Türkiye’ deki müşterilerine sunmaktadır. Shell Türkiye ayrıca; sağlık, emniyet ve çevre konularındaki küresel deneyimini, teknik, teknolojik birikimi ve Ar-Ge projeleri sonucunda elde ettiği tecrübesini toplum ile paylaşıyor.

  70' ten fazla ülkede ortalama 94.000 çalışanıyla hizmet vermektedir. Shell & Turcas Türkiye’ nin dört bir yanına yayılmış 1000’ i aşan geniş istasyon ağı ile her gün 500 binden fazla motorlu taşıta, yüzlerce şantiyeye akaryakıt ikmali yapıyor ve 1 milyondan fazla misafirini istasyonlarında ağırlıyor.

0 Yorumlar