İş Bankası Şubeleri Çalışma Saatinde

  Türkiye’ nin Bankası Türkiye İş Bankası www.calisma-saati.com ' da...
  Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, Atatürk' ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi' nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulmuştur. 1 milyon TL nominal sermaye 2 şube ve 37 personel ile hizmete başlamıştır. 
  Çalışanların kurucusu olduğu İş Bankası Munzam Sandığı, sermayede en büyük paya sahiptir. Türkiye’ nin tüm şehirlerini kapsayan yurt içi şubelerin sayısı 1351, yurt dışı şubelerin sayısı ise 23' tür. 6527 Bankamatik ile (özel bankalar arasındaki en geniş ATM ağı) müşterilere mesai saatleri içerisinde hizmet verilmektedir. 
  Çalışma saatleri içerisinde şubeye gelen bireysel ve kurumsal müşterilerine mevduat ürünleri, yatırım ürünleri, krediler, banka kartları, kredi kartları, ödemeler, sigorta & emeklilik, portföy yönetimi, girişim sermayesi, yatırım bankacılığı, finansal kiralama ve faktoring gibi bütün bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. Ayrıca bankanın açılış saatleri ve kapanış saatlerinde ve haricinde 7/24 dijital bankacılık hizmetleri vermektedir. 
  Finans sektörünün yanı sıra Türkiye’ de sanayinin gelişmesine de büyük katkılar sağlayan İş Bankası, kurulduğu günden bu yana 294 şirkete iştirak etmiş ve zaman içerisinde 269 şirketteki ortaklığını devretmiştir. Aralık 2016 itibariyle finans, cam, telekomünikasyon ile sanayi ve hizmet ana gruplarında faaliyet gösteren 25 şirkette doğrudan ortaklığı bulunurken, dolaylı olarak kontrol ettiği şirket sayısı 92’ dir. 

0 Yorumlar