Garanti Bankası Şubeleri Ve Bankamatikleri Çalışma Saatinde

Sizi önemsiyoruz, vaktinizi önemsiyoruz, vakitten tasarrufunu önemsiyoruz. İnternette gereksiz bilgilerle boğulmamanız adına elimizden geleni yapıyor, sürekli yenileniyoruz. Hayatımızın en büyük parçaları olan bankaları rehberimize eklemeye devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda sizlere Garanti Bankası hakkında genel bilgiler ve açılış saatleri, kapanış saatleri hakkında bilgiler vereceğiz.1946 yılında Ankara' da kurulan Garanti Bankası, 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla 312,1 milyar Türk Lirası’ na ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye' nin en büyük ikinci özel bankası konumundadır. 
Çalışma saatleri içerisinde Kurumsal, ticari, KOBİ, ödeme sistemleri, özel, bireysel ve yatırım bankacılığı dahil olmak üzere bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet gösteren Garanti; Hollanda ve Romanya’daki uluslararası iştiraklerinin yanı sıra hayat sigortası ve bireysel emeklilik, finansal kiralama, faktoring, yatırım ve portföy yönetimi alanlarında önde gelen finansal iştirakleri ile mesai saatleri içerisinde hizmetlerine devam etmektedir. 
31 Aralık 2016 itibarıyla yurt içinde 959 şube, Kıbrıs’ ta 7, Lüksemburg ve Malta’ da birer olmak üzere yurt dışında 9 şube, Londra, Düsseldorf ve Şangay’ da birer temsilcilik, üstün teknolojik altyapıya sahip 4.825 ATM, ödüllü Çağrı Merkezi, mobil, internet ve sosyal bankacılık platformlarından oluşan çok kanallı dağıtım ağına sahip Garanti; 20 bine yakın çalışanı ile 14,6 milyonu aşan müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına mesai saatleri içerisinde cevap veriyor. 

Calisma-saati.com ekibi olarak ülkemizdeki bütün Garanti Bankası şubelerinin adreslerini, telefon-faks numaralarını, mail adreslerini, açılış saatlerini ve kapanış saatlerini en güncel halleriyle kullanıcılarımızın bilgilerine sunmaktayız. 

Daha www.calisma-saati.com ' la tanışmayan arkadaşlar varsa bize daha çeşitli marketlerin, kamu kuruluşlarının veya işletmelerin , Açılış Saatlerini veya Çalışma Saatlerini kayıt altına alabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce kayıtlar incelendikten sonra rehberimize geçmektedir. Kayıt altına aldığınız ve onaylanan kayıtlar tabiki ücretlendirilenecektir. 

0 Yorumlar