Domino's Pizza Çalışma Saatinde

   7' den 70' e hangimiz sevmeyiz ki pizzaları... Mozzarella peyniri, kaşar peyniri, sucuk, salam, mısır, biber zeytin ve birçok malzeme bir hamurun üzerinde birleşip yerken insana yerken güzel anlar yaşatır. Kökeni çok eskilere dayanan pizza, ülkemize 1989' lu yıllarda gelmiştir. Ülkemize geldiği ilk yıllarda yeteri kadar ilgi görmese de sonraki yıllarda oldukça sevilen bir yemek çeşidi olmuştur.   www.calisma-saati.com sayfamıza ve Google Play Store uygulamamıza girdiğinizde bütün fast-food zincirlerinin adres ve iletişim bilgilerine, açılış ve kapanış saatlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 
   Bu yazımızda sizlere ülkemizde önde gelen pizza markalarından Domino' s Pizza' yı tanıtmak istiyoruz: 

   Domino' s Pizza 1960 yılında Amerika' nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulmuştur. Bugün, 70 ülkede 10000' den fazla şube ile hizmet vermektedir. "Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri" olma gururunu taşımaktadır.1996 yılında Türkiye' de ilk şubesini Ulus' ta açan Domino' s Pizza Türkiye, şu an 488 şube ile hizmet vermektedir. Dünya' daki 10000. şubeyi Türkiye' de açmanın gururunu taşıyan Domino' s Pizza Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye' de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır. 
   Domino' s Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmıştır. Ülkemizde 7500' den fazla çalışanıyla mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir. 

0 Yorumlar