Arçelik Şubeleri Çalışma Saatinde

  Her evin ihtiyacıdır beyaz eşyalar... Artan şehirleşme oranı, genç nüfus ve inşaat sektöründeki hareketlilik sayesinde de beyaz eşya sektörü hızla gelişmektedir. Ülkemiz beyaz eşya üretiminde Avrupa'nın önde gelen ülkelerindendir. Bu üretiminin yüzde 75’ ini de sayısı 150’ yi bulan ülkelere ihracat yapmaktadır.  Bütün şehirlerimizin hemen her köşesinde Beyaz Eşya mağazalarına rastlamaktayız. Her beyaz eşya markasının satış mağazaları olduğu gibi ayrıca satış sonrası hizmetleri için servisleri de bulunmaktadır. Bu mağazalara ve servislere sık sık ihtiyaç duyarız. 
  Calisma-Saati Ekibi olarak her zaman öncelikli amacımız özel ve resmi hangi iş yeri veya kurumun bilgilerine ihtiyacınız varsa bilgilerini en hızlı şekilde bir tıkla sizlere sunmaktır. 
Bu yazımızda sizlere ülkemizin önde gelen beyaz eşya markalarından Arçelik' ten bahsetmek istiyoruz:

  1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından Sütlüce' de kurulmuştur. Türk beyaz eşya sektöründe ilk adımları atan Arçelik, 1959' da ilk çamaşır makinesini, 1960' da ilk buzdolabını üretmiştir. 1968 yılında Çayırova tesislerine taşınmış, 1970' li ve 80' li yıllarda ürün gamı genişletilerek 1975' de Eskişehir Buzdolabı, 1979' da İzmir Elektrikli Süpürge, 1993 yılında Ankara Bulaşık Makinesi işletmeleri faaliyete geçirilmiştir. 
  Arçelik A.Ş. yaklaşık 27.000 çalışanı, Türkiye, Romanya, Rusya, Çin ve Güney Afrika' da 15 üretim tesisi, dünyanın dört bir yanındaki satış ve pazarlama organizasyonu ve kendisine ait 10 markasıyla (Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, Elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy ve Altus) 135’ ten fazla ülkede çalışma saatlerinde ürün ve hizmet sunmaktadır. 
www.calisma-saati.com sayfamıza ve Google Play Store uygulamamıza girdiğinizde bütün beyaz eşya markalarının satış ve servis noktalarının adres ve iletişim bilgilerine, açılış ve kapanış saatlerine kolayca ulaşabilirsiniz. 
  Daha www.calisma-saati.com ' la tanışmayan arkadaşlar varsa bize daha çeşitli marketlerin, kamu kuruluşlarının veya işletmelerin , Açılış Saatlerini veya Çalışma Saatlerini kayıt altına alabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce kayıtlar incelendikten sonra rehberimize geçmektedir. Kayıt altına aldığınız ve onaylanan kayıtlar tabi ki ücretlendirilenecektir. 

0 Yorumlar