A101 Market Çalışma Saatleri

    Günümüzde yerel marketler, uluslararası marketlere göre daha çok büyümekte ve gelişmekte yerli ve ulusal markalara rağbet gün geçtikçe artmaktadır. Yerli marketler içerisinde de her kesimden insanın en çok gittiği marketler indirim mağazacılığı yapan marketlerdir. Bu marketler müşterilerine çalışma saatlerinde müşterilerine avantajlı fiyatlarla ürünlerini sunarken aynı zamanda haftanın belirli günlerinde sundukları aktüel ürünler müşterilerin oldukça ilgisini çekmektedir.    Gitmeye ihtiyaç duyduğunuz bütün resmi ve özel kurumları, bütün market zincirleri adres ve iletişim bilgileri, açılış ve kapanış saatleriyle birlikte www.calisma-saati.com sayfamızda ve Google Play Store uygulamamızda siz değerli kullancılarımız için kayıt altına aldık.
    Bu yazımızda size indirim mağazacılığı yapan marketlerden A101'i tanıtmak istiyoruz: 
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş veya kısaca A101, Türkiye'de indirim mağazacılığı pazarına 28 Mart 2008 tarihinde 121 mağaza ile giriş yapan perakende marketler zinciridir. 81 ilde binlerce ve binlerce çalışanıyla mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir. "Hard Discount" konseptinde işletilen A101' de ; müşterilerine düşük fiyatlarla ve düşük maliyette gıda ve tüketim malzemeleri sunmaktadır. 
   A101 ürün grupları içerisinde et ve etli mamüller, süt ve sütlü mamüller, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, kuruyemişler, kahvaltılıklar, bisküvi ve şekerleme, konserve ve baharatlar, margarin ve sıvı yağlar, meyve ve sebzeler, dondurma ve dondurulmuş ürünler, deterjan ve temizlik ürünleri, kağıt ürünleri, kozmetik ürünleri, gıda dışı ürünler gibi ürün grupları yer almaktadır. 
     www.calisma-saati.com sayfamıza ve Google Play Store uygulamamıza girdiğinizde bütün marketlerin adres ve iletişim bilgilerine, açılış ve kapanış saatlerine ve daha fazlasını en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. 
    Daha www.calisma-saati.com ' la tanışmayan arkadaşlar varsa bize daha çeşitli marketlerin, kamu kuruluşlarının veya işletmelerin , Açılış Saatlerini veya Çalışma Saatlerini kayıt altına alabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce kayıtlar incelendikten sonra rehberimize geçmektedir. Kayıt altına aldığınız ve onaylanan kayıtlar tabi ki ücretlendirilenecektir. 

Saygılarımızla, 

Calisma-saati.com Ekibi

0 Yorumlar