www.aleynacan05.blogspot.com.tr Nedir?

   Yaklaşık 5 ay önce sizlere sunulan blog sayfamız, çevreye karşı  yaptığımız kötülükleri anlatmak, insanların çevreye karşı yaptıkları katliamların sonuçlarını, suçu olmayan hayvanları yok edenlerin hatalarını anlamaları için kurulmuştur.
  İlk açıldığımızdan beri tek bir hedef üzerinde ilerledik ve bu konuda fazlaca sayıya ulaştık.Fakat insanlar hala çevreye zarar vermekten geri durmuyorlar.İşte bu yüzden canlılar yok oluyor,doğal alanlar yok oluyor ve ağaçlar kesildiğinden oksijen azalıyor. Eğer sağlıklı bir alanda,sağlıklı bir çevrede ve gelecekte çocuğunun çevre kirliliği yüzünden hasta olmaması için şimdi çevreye zarar vermeyi bırak. Çünkü yakında sevdiğin kişi çevre kirliliği yüzünden rahatsız olursa bunun en büyük suçlusu sen olacaksın.Bunları yaşamamak için sende çevreye zarar verme yoksa çevrede sana zarar verir.
   Şimdi size sorum şu ; Eğer çevreyi temiz tutup sevdiklerinle birlikte sağlıklı yaşamak mı? Yoksa çevreyi kirletip sevdiklerinden ayrı sağlıksız bir yaşam mı  istiyorsunuz? Karar sizin, ama şunu unutmayın ki bu karar sizin geleceğiniz!

1 Yorumlar